Beste

Wegens de aanhoudende drukte en een algemeen tekort aan lesgevers zijn wij genoodzaakt om de wachttijd voor nieuwe leerlingen op te trekken, de laatste update over deze wachttijd vind je hier: Opgelet! Boek tijdig je afspraken! – Rijschool Goossens

Wij hebben gemerkt dat er te weinig ruimte over blijft voor extra lessen indien nodig en onverwachte annuleringen waardoor lessen verplaatst moeten worden. Ook leerlingen die 2x niet geslaagd zijn en verplicht 6 uur les moeten volgen, moeten te lang wachten.

Uiteraard wenst iedereen zijn/haar traject vlot afgewerkt te hebben en voor ons is het belangrijk dat elke leerling zijn eigen lesgever kan behouden. De slaagkansen zijn hierdoor namelijk aanmerkelijk hoger doordat de leerlingen zich meer op hun gemak voelen. Als U eenmaal van start bent gegaan met je rijlessen zorgen we ervoor dat jou rijlessen ook vlot achtereen volgen.

Aan de andere kant vraagt onze overheid om steeds meer nieuwe procedures en wetgeving toe te passen. Het terugkommoment sinds 2018 en vanaf 1 maart 2024 treedt opnieuw het vormingsmoment in gang plus wordt de stageperiode voor mensen met een voorlopig rijbewijs opgeschroefd naar 5 maanden. Hierover zijn de meningen verdeeld maar over 1 punt zijn wij het volledig mee eens. De cijfers zijn duidelijk. Het aantal jonge bestuurders wat betrokken zijn bij een (dodelijk) verkeersongeval is nog altijd veel te hoog.

Wij zien helaas nog veel laksheid als het gaat over het behalen van een rijbewijs. Niet enkel bij de leerlingen zelf maar ook bij naaste betrokkene. Er mag niet genoeg op gehamerd worden welke verantwoordelijkheden er samen met een rijbewijs gepaard gaan. Geen enkele reden mag een vrijgeleide zijn om de lessen eerder of sneller te laten verlopen. De uitspraak “door fouten leert men” is waar, maar dit mag geen mensenlevens kosten.

Verkeersveiligheid staat voor ons op nummer 1 en het vraagt nu eenmaal tijd en geduld om onze leerlingen veilig te leren rijden.

Bij inschrijving worden de eerste les en inschrijfkosten niet terugbetaald moest u zich willen uitschrijven.
Alle lessen naderhand worden wel allemaal terugbetaald.

Voor verdere informatie kan u ons bereiken tijdens de kantooruren op 0499 70 45 45 of via mail: info@rijschoolgoossens.be

Wij hopen op uw begrip.